Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007

26- Πάρτυ ψήφου

e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 26
Το πρώτο θέμα είναι μετά τα πρωτοβρόχια ,ότι όπου βρείτε χώμα βγαίνουν τα πρώτα βλαστάρια πράσινο, χαρείτε το όπου το απαντήσετε. Είναι σπάνιο είδος στο τόπο μας.
Μια και έρχονται εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης επισκεφθείτε την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης και την Ένωση Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας για χρήσιμες πληροφορίες. Μεταξύ των άλλων σας ταξιδεύουν σε όλα τα Νομαρχιακά sites καθώς και τα υπάρχοντα Δημαρχιακά, νομοθεσία, αρμοδιότητες και αποτελέσματα παλαιότερων εκλογών.
Πρόσκληση από τον Πρόεδρο Ελλήνων Ιατρών Καλλιτεχνών Θεόδωρο Ντόλαντζα και τον συμμετέχοντα Ορθοπαιδικό Πετρόπουλο Ιωάννη στην 3η Διεθνή έκθεση Ιατρών Καλλιτεχνών από 5-7 Οκτωβρίου 2006 ωράριο 9.00-21.00 στο Πολυχώρο Αθηναϊς Καστοριάς 34-36 Βοτανικό. Έκθεση ζωγραφικής και άλλα πολλά.
Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, ένα άρθρο που πιάνει το θέμα από τα μαλλιά, χωρίς σκοπιμότητες. Του Ομότιμου Καθηγητή Παθολογοανατομίας και Καρδιολογίας Μιχάλη Γραββάνη στο Παν .Emory στην Ατλάντα από την «Κ» της 24-6-2006.
Η διαφθορά προάγεται ως μείζον προεκλογικό θέμα. Ποιός ,που πότε από τον Μανώλη Δρεττάκη στο Η Ελλάδα πρωταθλήτρια στη διαφθορά στη «Κ» της 11-12-2005 και το πως και γιατί από τον Γιώργο Βότση στο Η μονοκομματική νομή της εξουσίας τρέφει την διαφθορά στην «Ε» της 18-09-2006.
Υπάρχουν μη παραγεγραμμένα εγκλήματα του Πελοποννησιακού πολέμου;; Παρακολουθήστε το κρεσέντο των πράξεων και γράφτε μου τι σας θυμίζουν πέρα από τα γεγονότα 427-385 π.Χ. Εγώ δεν ήμουν σαν τον Υπέρβολο από το ΔΙΟΝΥΣΟ φυσικά.
Στο Συνάντηση ΟΕΝΓΕ με Αβραμόπουλο 20-9-2006 η ανταπόκριση του Οφθαλμίατρου Δημήτρη Βαρνάβα από το γεγονός. Στο κείμενο Γρεβενά ανταπόκριση από πρωτοφανή γεγονότα κατά συναδέλφων και ανακοίνωση της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτικής Μακεδονίας.
Ανταπόκριση από το Λίβανο Αποστολή Αλληλεγγύης από τον Γενικό Ιατρό Θοδωρή Σδούκου του ΚΥ Μηχανιώνας (συνδικαλιστή ΕΝΙΘ), γιατί ο πόλεμος δεν τελειώνει όταν εξαντλείται η Κόκα Κόλα. Και πρέπει όλοι να θυμόμαστε.
10 Δήμοι παλεύουν μαζί καταπολεμούν την υποβάθμισή τους Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αττικής . Περιβάλλον και ενέργεια (μοντέρνα σκουπίδια). 10+1 ερωτήσεις στους 6 βασικούς υποψήφιους του Δήμου Αθηναίων με τις απαντήσεις τους. Ελεύθεροι χώροι στο τσιμεντοδάσος. Το Ολυμπιακό πράσινο ξεχάστηκε το Παναθηναϊκό πράσινο;; Εδώ είναι όλοι οι Δήμοι του διαδικτύου σε αλφαβητική σειρά. Επιστροφή στις ρίζες για τους ετεροδημότες.
Εγώ προτιμώ τα ψάρια ζωντανά στο ενυδρείο αλλά ο Γιάννης Ξανθούλης διαφωνεί .Δώστε σούσι στο λαό με την σχεδόν Σωκρατική ειρωνεία που τέρπει και ψυχαγωγεί στην «Ε» της 16-4-2005.
Για το τέλος το φετφά, το editorial, το φιρμάνι σκέτο χαρμάνι Πάρτυ ψήφου από την ταπεινότητά μου και καλό βόλι, σε όλους ευχές
Μετεκλογικά κατεβαίνει νέο ασφαλιστικό. Δύο ΝΈΑ άρθρα βαθμολόγιο και δυνατότητα ΠΑΑ, ο κ. Τσιτουρίδης για τον γιατρό του ΙΚΑ απλώς ανήκει στην σωρεία υπουργών επεξεργασίας μας Παπανδρέου Βάσω, Παπαδόπουλος Αλ, Γιαννίτσης, Ρέππας, Παναγιωτόπουλος, που δεν επίλυσαν το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Απασχόλησης (+ επεξεργασίας) από τους 5.959 συμβασιούχους με την ρύθμιση Παυλόπουλου τακτοποιήθηκαν 757 μόνο. Κανένας γιατρός και οδοντίατρος ΙΚΑ.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΤΥ ΨΗΦΟΥ
    Μην περιμένετε από εμένα πρόταση επιλογής .Σας θυμίζω απλά ότι η δυνατότητα επιλογής του τίμιου και αρίστου Δημοτικού και Νομαρχιακού άρχοντα είναι δική σας υπόθεση, άπαξ ανά τετραετία. Άδολες μα και διάτρητες προσφορές υποψήφιων υπάρχουν σε όλα « τα χρώματα και τα αρώματα.». Τιμείστε τους δια του σταυρού και εξασκείστε το πολιτειακό σας καθήκον, είναι επιλογή δύσκολη καταλα-βαίνω σε μια χώρα που εξοστρακίστηκαν Θεμιστοκλής και Μιλτιάδης, Ιουλιανός και Παλαιολόγος, Καποδίστριας και Βενιζέλος, Λαμπράκης και Μπακογιάννης να επιλέξει τους επιμελείς γείτονές του για εκφραστές του.
    Τα τοπικά προβλήματα ανοίγουν την ατζέντα των επιλογών μας. Πεδίο δόξης λαμπρό, ο Ιλισός και ο Κηφισός γεμάτοι πλαστικές σακούλες που πέφτουν στο Σαρωνικό, αν κάποιος δεν τις μαζέψει Φωτεινή μου, το Αττικό άλσος καταπατείται όπως και η Πεντέλη, Φώφη μου, Νικήτα μου δεν εννοείται σοβιετικό μοντέλο με νεοφιλελεύθερο άπραγο προσληφθέν προσωπικό συμβασιούχους ΟΑΕΔ- ΤΕΒΕ στους ΟΤΑ που καμαρώνουν με ή χωρίς στολή (οι ανθρώπινοι πόροι στην παροχή υπηρεσιών αξίζουν καλύτερες σχέσεις εργασίας ), ούτε πανάκριβα ερτζιανά σήμερα στην ψηφιακή εποχή.
    Ψάχτε να βρείτε έναν υποψήφιο που να μιλά για μείωση των δημοτικών τελών και αύξηση των παροχών. Αν βρείτε τέτοιο μάγο πείτε το και σε μένα τον ανα-ποφάσιστο. Ξέρουν πολλοί να κάνουν το δήμαρχο με δανεικά τα δικά μας λεφτά. Το ενιαίο δίκτυο πρωτοβάθμιας πρόληψης και περίθαλψης Δημοτικών ιατρείων είναι στα σκαριά της προχειρότητας, αλλά η γραμμή 195 του πολίτη δουλεύει εντατικά επί τετραετία, τσεκαρισμένο προσωπικά, για όποιον αγαπάει τη γειτονιά του και ενημερώνει δημοτικούς αρμοδίους για τα συνήθη προβλήματα (φωτισμός, πράσινο, μπάζα κλπ) Να γράφουμε και κανένα καλό πότε πότε.
    Ο τύπος γραπτός και ηλεκτρονικός που έπρεπε να αναδεικνύει σοβαρά προβλήματα αξιοποίησης σκουπιδιών, ύδρευσης, αποχέτευσης και πολιτιστικής ανάπτυξης σχεδόν συντονισμένα εξαφανίζει τα προβλήματα και τις προτεινόμενες λύσεις τους, αναλωνόμενα σε σκανδαλολογίες και ηχηρά φληναφήματα.. Ένα τραστ συνοδοιπόρων 5 καθημερινών και 5 κυριακάτικων φύλλων με αναγνωστικό κοινό το 60,9% και το 72,5% αντίστοιχα, συντονίζουν τίτλους και περιεχόμενα (εκτός από δακτυλοδεικτούμενες προσωπικότητες κριτικής γραφής) στην ίδια παράξενα εκσυγ-χρονιστικά πράσινη κατεύθυνση, πλήττοντας την ίδια τους την αναγνωστική αξιοπιστία.. Επτά χειμαρρώδη τηλεοπτικά κανάλια (με ελάχιστες εξαιρέσεις αντικειμενικότητας) με 66,7 % κατά AGB τηλεοπτικότητα βαρούν τον ίδιο ταμπουρά κατευθυνόμενων ειδήσεων έως βαρεμάρας. Μετά μας λένε αμφισβήτηση, μητέρα καινοτομιών αναλύσεων και προόδου. Έχουν πολλά γραφτεί για την διαπλοκή των περιγραφόμενων ΜΜΕ με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πρόταση όλων αυτών υπέρ ενός Ελ Σιντ ηγέτη (τι λεει και που στηρίζεται) επιβεβαιώνει τους φόβους για προτροπή των ΜΜΕ σε αντιθεσμικές λύσεις.
    Την εποχή των διαζυγίων κουλτούρας και των πολιτικών γάμων διακομματικών συμφερόντων έχουμε χρεία και μαρτύρων και κουμπάρων. Μάρτυρες βουβοί της ανομίας και ατιμωρησίας οι πολλοί όλοι εμείς αλλά με μια βαρειά ψήφο στο χέρι φρέσκια και αναξιοποίητη, κουμπάροι της διαφθοράς παλιοί και νέοι εκσυγχρονιστές των ψευδαισθήσεων, δεσμοφύλακες των φόβων και των συμπλεγμάτων ενοχής από τυχόν συνυπαιτιότητα μας. Μοιράστε τα βάρη της ψήφου της πρώτης Κυριακής σε όσους μικρούς (κατά τις δημοσκοπήσεις) φτάνει η κούτρα σας, ώστε οι πλειοψηφίες των συμβουλίων να ελέγχονται από δυνατές μειοψηφίες. Ετσι η δημοκρατία λειτουργεί αξιοπρεπέστερα.
    21-09-06

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;