Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007

27- ΑΜΥΝΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ




e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 27
1.Αμυνα σημαίνει εξοπλισμοί και στόχοι. Ναρκοπέδιο σημαίνει don’t touch technique για τους μη γνωρίζοντες (δεν φαντάζομαι να υπηρέτησε κανείς άλλος στο ΤΕΝΞ) Ο Οττο Ρεχάγκελ πότε πότε με πειραματισμούς τα καταφέρνει στην άμυνα ,οι υπόλοιποι προπονητές αγαπημένων υποομάδων μάλλον ρόιδο τάχουν κάνει στο τομέα άμυνα. Ξεκινάμε με τους στόχους με το ιστορικό άρθρο του Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν για Η ένταξη της Τουρκίας, βάρος στην εύθραυστη Ε.Ε. από την «Ε» της 25-11-2004.
Η Τουρκία έπρεπε να διαπραγματεύεται το 8 % ένταξη της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. (με γεωγραφικά και πληθυσμιακά κριτήρια).Το τμήμα της Ευρωπαϊκής Τουρκίας.
2. Το επιχείρημα «εξαντλείται η υπομονή του Τουρκικού λαού» το έχετε ακούσει από το εθνικιστικό και στρατιωτικό καταστημένο της γείτονος μη φιλικής χώρας. Ελπίζω να μην αρχίσει να ακούγεται από τις ημέτερες δυνάμεις. Η βάναυση διαστρέβλωση για το εμπάργκο στους Τουρκοκύπριους από Α. Λυκαύγη στην «Ε» της 1-6-06. Η Αμμόχωστος, η νεκρωμένη πόλη φάντασμα πρέπει να αποδοθεί το συντομότερο στους παλιούς της κατοίκους. Αλλιώς μόνοι μας αναγνωρίζουμε το ψευτοκράτος-προϊόν της εισβολής του 1974.
3. Ανεπαρκείς και ακριβοί εξοπλισμοί πραγματεύεται ο Γεώργιος Μαλούχος στην «Κ» της 26-6-2005. Μιλάμε για 20 δις εξοπλιστικά προγράμματα της περιόδου 1998-2004 μετά τα Ιμια. Είναι πολλά τα λεφτά και 43,5% με απ’ ευθείας αναθέσεις , όταν ο Μεταξάς το 1940 για προμήθεια πολεμικού υλικού είχε απ’ ευθείας αναθέσεις 12,5%!!!!!
4. Ποιοί υφαρπάζουν το τεχνητά υψηλό κόστος των εξοπλισμών;; Όλο το κλαμπ των εμπόρων όπλων στο Παρόν της Κυριακής 9-10-2005. Μη ρωτάτε ποιοί πληρώνουν.
5. Με τι διαχρονικούς μηχανισμούς λαμβάνονται οι πολιτικές και στρατιωτικές αποφάσεις των εξοπλισμών;; Οι κορβέτες και οι κουβέρτες του υπ/γου ε. α. Κωνσταντίνου Φράγκου στην «Ε» της 4-8-2001.
6.Επισκεφτείτε τον δικτυακό χώρο του καθηγητού Ήφαιστου Παναγιώτη http://www.ifestos.edu.gr/ ιδίως τα περιεχόμενα όλων των σελίδων για πληρέστερη μελέτη στα εθνικά θέματα. Η απόλυτη ενημέρωση στα εξοπλιστικά από http://www.janes.com/ Για υπερατλαντικά νέα στο http://cryptome.org/ για τις προσωπικές σας αναζητήσεις σε διαβαθμισμένα «νέα» μια και οι «φίλοι» μας είναι παντού , γιατί όχι και εμείς.
7. Τι έκανε ο Ερντογάν στην Ουάσιγκτον θα το μάθετε στο Ριζοσπάστη της 8-10-2006. Μιά πολύπλευρα επικερδής επιχείρηση. Από Μπ. Γ. Μια ιστορία οι εξοπλισμοί με ένα βαρώνο ,ένα βαποράκι και μιά ναρκομανή, μοιράστε ρόλους αφού διαβάσετε.
8. Στις λεπτομέρειες Εκρήξεις στο Πεντάγωνο δημοσιεύσεις του Π. Κορωναίου 8-1-06 στην «ΚΕ» και της Ντίνας Βαγενά στην «Ε» 7-12-05. Συμπληρώστε την εικόνα που παρουσίασε και ο Χαρδαβέλλας στην εκπομπή του με το Σε εγκαταστάσεις φάντασμα φτιάχνεται το Deto Stop στο Παρόν της 18-12-2005.
9.Ναυπηγείται το πρώτο από τα υποβρύχια U-214 στην «Ε» της 28-2-2001 και μαζί το παραμελημένο αρθρίδιο Πήρε κλίση το πρώτο υποβρύχιο στην «Ε» της 12-9-2006. Εις υγείαν τα κορόιδα, 1δις 200 εκ και κάτι ψιλά απ’ ευθείας ανάθεση στη Γερμανία. Μιλάμε για το πρώτο υποβρύχιο με 24ωρη αυτονομία του Ελληνικού Ναυτικού ρε ξεφτίλες ηγετίσκοι της συμφοράς. Το χρονοδιάγραμμα ελεγμένης παράδοσης έλεγε Δεκέμβρη του 2005.
10. Ατυχήματα θα μου πείτε . Ο Ορθοπαιδικός Δρ. Χαρ. Γκούβας μας στέλνει από το αντίστοιχο βιβλίο του Ερωτική πίστη και απιστία. Ο δε Κώστα Καββαθάς Τροχαία ατυχήματα οι μαύροι αριθμοί από το Πρώτο Θέμα της 22-1-2006.
11. Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ έχει μπεί στη χρονομηχανή για τα καλά, μας πάει Οκτώβρη του 438 π.Χ. όπου ένας ποιητής απήγγειλε Ηροδότου Ιστορίες στην εκκλησία του Δήμου. Δήμος Μελίτης, οδός Κοίλης. Οι «δισσοί λόγοι » δίνουν πάντα διέξοδο στην πολιτική και την τέχνη.
12. Μη μου ζητάτε ιατρικά σ΄αυτό το τεύχος. Θα σας θυμίσω απλά πως τελειώνει ο Επιτάφιος του Περικλή. « Άθλο γαρ οις κείται αρετής μέγιστα τοις δε και άνδρες άριστα πολιτεύουσι» Διότι όταν τα βραβεία της αρετής είναι μέγιστα εκεί και οι άνδρες γίνονται άριστοι. Ποιός αρχαίος έγραψε το «εκλογές χωρίς λάσπη δεν γίνονται!»;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;