Σάββατο 19 Απριλίου 2008

49- Veto Mono





E — ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Νο 49
1. Ο Κ. Καραμανλής με την θέση του μονού veto κέρδισε και πέρασε στην ιστορία σαν εκπρόσωπος του Ελληνικού κράτους με υπεύθυνη και δίκαιη στάση. Οι ΗΠΑ με τις διαιρετικές και διχαστικές για τα Βαλκάνια πολιτικές έδειξαν πόσο αφερέγγυοι σύμμαχοι είναι. Αλλωστε οι πιεστικές τους πρωτοβουλίες εξαντλούνται όπως απεδείχθη και στο μπάσκετ, και στην μη επαρκή τέλεση δύο ταυτοχρόνων πολέμων και στην ασταθή εξωτερική τους πολιτική. Ο Κ. Καραμανλής με το να μην θέσει τριπλό veto στη διεύρυνση του ΝΑΤΟ έχασε την ευκαιρία να κυριαρχήσει στις ελπίδες και σκέψεις του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου στίβου σαν ένας νέος νηφάλιος και νουνεχής ηγέτης με παγκόσμια ακτινοβολία.

Το ΝΑΤΟ που
ψάχνει σκοπό ύπαρξης γύρω από δρόμους ενέργειας και πολεμικών επιχειρήσεων ώστε να δημιουργεί συνεχώς αγορές κερδοφόρων προϊόντων για τους πρωταγωνιστές του ας αναζητήσει προς το παρόν εκτός από Κροατία και Αλβανία τον τρίτο και μακρύτερο........ ρόλο του στο μακρύτερο κράτος του κόσμου ....την Χιλή.
Ετσι φτάσαμε στη
διεύρυνση του ΝΑΤΟ στη ...Κρύα Βρύση ...Χιλής!

Άλλα σχετικά άρθρα από
το Αντίβαρο και τις ε-Επιλογές.:
Ανακοίνωση της
Ακαδημίας Αθηνών για το ΜακεδονικόΙστορικό σκιαγράφημα του Μακεδονικού από τον Ευάγγελο Κωφό στην Καθημερινή

Το Μακεδονικό (δια χειρός Βασίλη Βασιλικού) στην Ελευθεροτυπία 23-02-2008Άρθρο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στο Δίκτυο 21


Το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού έστειλε πληρωμένες καταχωρήσεις στις 2 Απριλίου 2008 εξηγώντας τις ελληνικές θέσεις στις εφημερίδες FINANCIAL TIMES Global, INTERNATIONAL HERALD TRIBUNE Worldwide, LE MONDE, LE FIGARO (3/4/2008), FRANKFURT ALLGEMEINE ZEITUNG, HANDELSBLATT, ZIUA (Βουκουρέστι), THE TIMES (UK), NEW YORK TIMES, WASHINGTON POST. Δείτε την καταχώρηση (1.6Μβ)Άρθρο της Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στην International Herald TribuneΆρθρο του Επικ. Καθηγητή Αριστοτέλη Τζιαμπίρη στην εφημερίδα Washington PostΗ οφθαλμοφανής κοροϊδία των απαράδεκτων προτάσεων ΝΙΜΙΤΣ επί του Σκοπιανού και ο κατ’ εξακολούθησιν εμπαιγμός της Ελλάδος [Του Χρήστου Σαρτζετάκη]
No diplomat arrangement Mr., Matthew Nimitz .Στα ελληνικά οι πρόσφατες εξελίξεις πριν το Βουκουρέστι εικονογραφημένες και με πλούσιο σχολιασμό.
H Μακεδονία στην Ελληνική Ιστορία του Νικολάου Μάρτη έξοχο ιστορικό του γηραιού στυλοβάτη και υπερασπιστή των εθνικών δικαίων με ιστορικά δεδομένα.
2.
Να ξέραμε τι ντόπα τρώμε. Τα 3 διάσημα μίνι-βίντεο από την παγκόσμια πρωτοβουλία για τη βιομηχανική κτηνοτροφία The Meatrix.
3.
Ενα αστέρι από ασημόχαρτο λυρικό ποίημα του Μάνου Ελευθερίου.
4.
Ποιό Ελληνικό Φεστιβάλ, τι σημαίνει;; Λόγος αντίλογος και πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών 2008 από το Στέφανο Ληναίο.
5.
Από μια αποστολή ανθρωπιάς στην Ινδονησία στο τσουνάμι το 2005. Άρθρο της χειρουργού Ελευθερίας Μουλουδάκη.
6.
Απλήρωτοι γιατροί ,κλειστά νοσοκομεία, ένα μικρό ιστορικό των κινητοποιήσεων συναδέλφων στα νοσοκομεία, που διοικούν διοικήσεις και πολιτικοί προκλητικοί στην αντίληψη πως γίνεται το σκατό μας παξιμάδι, ή οτι η υγεία του ελληνικού λαού είναι αντικείμενο πειραματικών παγανιστικών (ή παγωνιστικών) εθίμων. Από τον Οφθαλμίατρο της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα.
7.
Η μακρά υπομονή του λαού το 1792, βραχύ χρονογράφημα [δρόμοι] του Ρούσσου Βρανά στα Νέα της 19-02-2008 η απαντοχή ενός προδομένου λαού απέναντι στους εκπροσώπους του όταν αυτοί αποδεικνύονται αυτάρεσκοι και αυτιστικοί..........Το 1792 η χρονιά της β’ Παρισινής Κομμούνας, της πρώτης εγκατάστασης Υδραίων ..στο Πειραιά, της γέννησης του Ανδρέα Κάλβου στη Ζάκυνθο. Τελειώνει ένας 5ετής Ρωσο- Οθωμανικός πόλεμος, της Κριμαίας και στις μικρές ΗΠΑ πρόεδρος είναι κάποιος ....Γεώργιος Ουάσιγκτον.
8. .
Η παρωδία των «δελτίων ειδήσεων» Ο Μανώλης Δρεττάκης βάζει τους κανόνες επισημαίνει στους διαθλαστικούς φακούς της τηλεοπτικής ενημέρωσης στην Ελευθεροτυπία της 27-3-2008.

9.
Τα 5 τρισεκ. δολάρια του πολέμου στο Ιράκ οδήγησαν στην ύφεση.! Τα τουλάχιστον τρία τρισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ξοδευτεί από τις ΗΠΑ για τον πόλεμο στο Ιράκ οδήγησαν σε επιδείνωση των δεικτών της αμερικανικής οικονομίας, αλλά υπονόμευσαν και την αμερικανική ασφάλεια, υποστηρίζει σε συνέντευξή του στον Νέιθαν Γκάρντελς του «Global Viewpoint» ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς. Στην «Ε» της 7-3-2008.
10. η Έλενα Ακρίτα καλεί σε breakfast τον γνωστό πιό ηλίθιο πρόεδρο των ΗΠΑ
Θα κάνουμε Bush ups; στα Νέα στις 5-04-2008. Πως οι Σκοπιανοί κάναν ρεζερβέ τον αρχαίο πολιτισμό, και παζαρεύουν τον Μεγαλέξανδρο λαστέξ.!
11.
Η συγκέντρωση της γης και του πλούτου σε ελάχιστα χέρια
*Ο συνεχής δανεισμός των αδυνάτων και η άγρια τοκογλυφία εναντίον τους * Συνεπώς η αποχέρσωση των αγρών και οι μετακινήσεις των πληθυσμών (στο τέλος, ενόπλων συγκρούσεων ) ήταν απ' τις βασικές αιτίες που αποδόμησαν τον κοινωνικό ιστό κι οδήγησαν σε κατάρρευση τον αρχαίο κόσμο. Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα φαινόμενα; Είναι σαν να τους πληρώνουμε για να μας τρώνε τα λεφτά. Από τον Στάθη στην «Ε» της 4-3-2008.
12.
Από την Καμπότζη της τσιμεντούπολης των Αθηνών. Άρθρο και σχόλια του γνωστότερου Οδυσσέα του Γεωτρόπιου της «Ε», Κώστα Ζυρίνη γιαυτά που τον πνίγουν στη ζούγκλα των Αθηνών.
13.
Η Ανικανότητα υπουργού πληρώνεται ακριβά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ανοιχτή επιστολή της Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας για τις εγκληματικές ελλείψεις προσωπικού.
14.
Διακήρυξη ή συμβόλαιο με τους γιατρούς από την ΑΕΓ και πολλούς μα πολλούς ανένταχτους ή από άλλους πολιτικούς χώρους συναδέλφους, γιατί η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ των γιατρών έχει λόγια να περιγραφεί και διάθεση από μας να αλλάξει στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 1 και 2 Ιούνη 2008. Μας ξέρετε χρόνια ελπίζουμε στην έντιμη εμπιστοσύνη σας, ίσως και δια σταυρού..
15.
Τέλος στην Προδοσία και την Ασχήμια η πολυσυζητημένη επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη για το εθνικό θέμα της καλής γειτονίας με κάποιους θρασείς γειτόνους με αλλυτρωτικές βλέψεις στη πατρίδα μας που χώθηκαν κάτω από τα σκέλια των Αμερικανών και κάνουν το ποντίκι που βρυχάται. Πόσο αφήνουμε-ανεχόμαστε ένα «τρελό λαό» στη τρέλλα του είναι αντικείμενο συζήτησης και επιστημονικών ψυχιατρικών συμβουλίων.






http://www.armyicu.gr/welcome_gr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;