Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ε, ΨΙΤ ΔΕΞΙΕ!



Ε ΨΙΤ ΔΕΞΙΕ!

Με όλο το σεβασμό που το δεξιό εγκεφαλικό ημισφαίριο που ελέγχει το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ θα μίλαγε στο αντίστοιχο ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του ίδιου κορμού της Χώρας των Ελλήνων.

Βλέπεις ότι η κυβέρνηση Σαμαρά συντονισμένη με τα συμφέροντα 5-10 οικογενειών ολιγαρχίας αυτού του τόπου, εξωθεί όλους εμάς τους υπόλοιπους σε δρόμο οικονομικής καταστροφής και υποτέλειας .

Έταξαν προεκλογικά τον Ιούνη του 2012, πριν λίγους μήνες διαπραγμάτευση στους απεχθείς όρους των μνημονίων και αντ΄ αυτού κατάπιαν αμάσητα όλα τα μέτρα των ονομαζόμενων «εταίρων».  Είναι εμφανής πιά η προσπάθεια του ΔΝΤ να απεμπλακεί από την συνταγή καταστροφής που προώθησε στη χώρα μας και των ΕΚΤ και ΕΕ να εξωθήσει τη χώρα σε αυτόβουλη αποχώρηση από την ευρωζώνη, ίσως και το ακόμα χειρότερο να φορτώσουν στη συνείδηση των ευρωπαϊκών λαών την αντίληψη ότι οι Έλληνες φταίνε για την κακή δόμηση του κοινού νομίσματος και την μεγάλη φούσκα του καπιταλιστικού συστήματος που έσκασε το 2008 και συγκαλύπτουν δείχνοντας ψεύτικα εξιλαστήρια θύματα τους λαούς του Μεσογειακού Νότου.
SOLOUP 20-9-2012 ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ
Ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του διαβρωμένη από τις προεκλογικές υπόγειες διασυνδέσεις της και εξαρτησιακά αγκιστρώματα απεδείχθη ανίκανος να δει την ελληνική πραγματικότητα και αφού εξαπάτησε τον λαό για να του πάρει την ψήφο εκβιάζει τώρα τους βουλευτές του με κενότητες και ουτοπίες. Πέρα από ένα «ευχόμαστε και ελπίζουμε»  της Μέρκελ δεν έχει εξασφαλίσει ούτε την πληρωμή ολόκληρης της δόσης των 31,5 δις ενώ στο μυαλό τους στρατηγούνται φανταστικές απομειώσεις χρέους  πάντα με όρους τοκογλύφων όπως το PSI του Φλεβάρη του 2012!

Εν τω μεταξύ το ευρώ έχει γίνει σπάνια σκόνη στα χέρια μας. Η καταστροφή  που αποδίδουν στο φάντασμα του «λόμπυ της δραχμής» που πρακτικά το συναπαρτίζουν ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΕΠΑΜ είναι δρώμενο που το ζούμε καθημερινά όλα τα κοινωνικά στρώματα υπό το αυταρχικό και αυτάρεσκο καθεστώς Σαμαρά. Μήπως δεν είναι αυτοκτονία το κλείσιμο καθημερινά επιχειρήσεων και η εξώθηση στην ανεργία και μετανάστευση χιλιάδων νέων εργαζομένων. Μήπως δεν γίνεται συστηματικά πέρα από την διάλυση του κοινωνικού κράτους υποτακτική και επικίνδυνη εθνικά διασπάθιση απώλειας κυριαρχίας. Έβαλαν εμπράγματες εγγυήσεις στα μνημόνια και τώρα λεηλατείται όλη η δημόσια περιουσία οι λογαριασμοί νερού , ρεύματος και μέσων συγκοινωνίας πλήττει οριζόντια όλων των ιδεολογιών τους πολίτες.
 
Από το πλούσιο φωτογραφικό αρχείο του Κ.Ζυρίνη από υποσαχάρια Αφρική.
Εσύ δεξιέ ένστολε εργαζόμενε προετοιμάσου αν περάσει το 3ο καταστροφικό μεσοπρόθεσμο για τριπλή μείωση του μισθού σου με αναδρομική ισχύ μάλιστα από 1 Αυγούστου. Έτσι ο Ματατζής θα δέρνει «άνετα» τη μάνα και την αδελφή του έναντι 680 ευρώ χωρίς υπερωρίες και με επισφάλεια κάθε επιδόματος!

Εσύ υπάκουε τραπεζοϋπάλληλε τώρα που οι τραπεζίτες βρήκαν το κοινό τους γεύμα με τις χρεοκοπημένες επιλογές τους οι περιορισμένες αποζημιώσεις απολύσεων πείνας έως 2000 ευρώ θα χαρακτηρίσουν το δικό σου μέλλον στην ανεργία.

Οι υπηρέτες του κλήρου που στήριζαν την συντηρητική τους κατεύθυνση στα έξτρα των μυστηρίων και το κερί και τα μνημόσυνα όπως και την δημοσιοϋπαλληλική τους ιδιότητα βλέπουν να πλήττονται και αυτοί τα πενιχρά τους εισοδήματα από τη λαίλαπα των αποφάσεων της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο νοικοκύρης με εισόδημα ένα δύο νοίκια τώρα με το κλείσιμο τόσων μαγαζιών είδαν αυτά να υπερφορολογούνται ή να εξαφανίζονται. Χώρια που η στεγαστική πολιτική με την πολιτική κυρίως των κυβερνήσεων Παπαδήμου, Σαμαρά ,Βενιζέλου έγιναν «όμηροι» και ένοχοι των κεραμιδιών που έβαλαν με το μόχθο τους στο κεφάλι τους. Το ΕΕΤΗΔΕ έφκιασε τόσες ουρές ταλαιπωρίας στις ΔΟΥ που παρέλυσε κάθε άλλη δραστηριότητα και καλλιέργησε ψεύτικες ελπίδες με τις πασοκιές γραφειοκρατίας που επιστράτευσε. Εσύ δημιουργικέ εργολάβε που σου έμειναν 20 διαμερίσματα αμανάτι και 10 καταστήματα πλήρωνε τα ΦΠΑ και τα ΕΕΤΗΔΕ μια και μόνο οι μεγαλοϊδιοκτήτες πολυκαταστημάτων ,ξενοδοχειων, πολυχώρων και η «βιοτεχνία-βίλλα»  Αγγελόπουλου στη Φιλοθέη εξαιρέθηκαν της πληρωμής του χαρατσιού!

Σου είπε κανείς φίλε δεξιέ ότι κάθε κερατιάτικο που σε φέρνει στα ταμεία της ΔΟΥ είναι που οι ημέτεροι και των δύο εκδοχών σου ,εννοώ Πασοκ και ΝΔ συν κάτι μαϊντανοί, είναι από τα θαλασσοδάνεια που πήραν οι Λαυρεντιάδηδες, Ψωμιάδηδες και οι Καρούζοι για να χρησιμοποιήσω 3 μόνο δικαστικά γνωστά ονόματα από τα 345 μεγαλοοφειλέτες που σου φόρτωσαν εσένα τα χρέη τους και τις ανακεφαλοποιήσεις τραπεζών.
Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία
Δεν μάζεψες το ανέλεγκτο των εισαγωγών, τα λαθρεμπόρια και τα παραεμπόρια, τα ΕΣΠΑ νέων και επαγγελματιών γίναν ρουσφέτια για πολιτικά γραφεία, πούλησες τη ψήφο σου έναντι πινακίου φακής και η μη είσπραξη των φορολογικών εσόδων στέρησαν από το κράτος παιδείας και υγείας 8-10 δις το χρόνο για πολλά πολλά χρόνια. Σου κακοφαίνεται όμως όταν κάτι γνωστά μούτρα στις χώρες τους σαν τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε σου τα χώνουν και σου ζητάν να είσαι ο ταπεινός τους σφουγγοκωλάριος  (ζήτημα εθνικής κυριαρχίας στα ίσια)

Όταν η τσέπη σου πληρώνει τις εξυπνάδες των ταγών σου, ακόμα σνιφάρεις την παραμύθα των κακών συνδικαλιστών που αφορούν το 6% και παλιότερα το 13% του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Οι συνδικαλιστές φταίνε που ο Βενιζέλος και η ΕΕ κατέστησαν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ευνούχο σε αραβικό χαρέμι;;

Άντε πίστευε ρουσφετολογικές προσλήψεις όταν τα χρόνια των παχιών αγελάδων επί Σημίτη και Καραμανλή για μια 10ετία 100.000 μόνο στον ιδιωτικό τομέα και 250.000 στο δημόσιο τομέα απόλαυσαν σχέσεις συμβάσεων έργου με μηνιάτικα της γενιάς των 700. Βλέπεις τα ταξί ,τα προπό και τα βενζινάδικα μοιράστηκαν σε παλιότερες δεκαετίες και τα πρακτορεία και τα διυλιστήρια επί χούντας. Μόνο που τα παιδιά σας και την κοινωνική συνοχή σε αυτή τη ζούγκλα που σκιάξατε δεν τα υπολογίσατε καθόλου. Αυτή η νοσταλγία για παλιές «καλές» χουντικές μέρες σας έφερε και τη νοσταλγία των Χρυσών Αυγών.Όταν οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες φεύγουν μπροστά εδώ στη θέση των ένοχων τραπεζιτών βάλαμε τους Πακιστανούς των φαναριών, παραλείποντας συγχρόνως να φυλάξουμε τα σύνορα και να προφυλαχθούμε από κάθε πρεζάκι εργολάβο της ανασφάλιστης εργασίας με ευέλικτη εργασία σε βολικούς είλωτες από το Μπάγκλα Ντες!
Απο το blog extranea

Τώρα όσοι απομείνατε τακτικά μέλη του ΣΕΤΕ και του ΣΕΒ απολαμβάνετε την αφεντικίλα στο πετσί σας! Την μια μέρα ο υπάλληλος εικοσαετίας στα 1100 ευρώ την άλλη 680 με εκβιασμό. Την αλλοδαπή ανασφάλιστη που προσέχει την γιαγιά, μάνα σας 400 μηνιαίως εδώ και δύο χρόνια, βιαστήκατε να φτάσετε τους μισθούς του σπιτιού σας Λιθουανίας προσδοκώντας υπερφίαλα ότι θα νοιάζονται για τα ωραία σας μάτια. Απειλήσατε όλες τις πωλητριούλες στο πολυκατάστημα ότι σε περίπτωση απεργίας θα απολυθούν, μένοντας στη σιγουριά των 40 βιογραφικών στο συρτάρι σας αλλά αναρωτηθήκατε ποιος θα πάει να πολεμήσει για τη Θράκη ή το Καστελλόριζο καταθέτες του ευρώ και παλληκάρια του αχταρμά;; Ο πολύς κόσμος αντιλαμβάνεται σιγά σιγά τι παράσιτα κολλημένα στην εκμετάλλευσή μας είσαστε. Ποιος σας είπε ότι θα χαλάτε 41000 μηνιαίως για μελέτες της μηδαμινότητας της χώρας στην ευρωζώνη και θα σας αφήσουμε να εκχωρήσετε περιουσία 3 τρις σε ορυκτό και επίγειο πλούτο σε ξένους στη Χώρα μας.

Η ατιμωρησία σας εξέθρεψε αλλά το ψέμα και η αδικία έχουν κοντά ποδάρια, με τις στριγκλιές ενός Άδωνη και την απροσδιοριστία λογικής ενός Γεράσιμου δεν λύνονται τα προβλήματα που δημιουργήσατε.
The Greek Tangle from VisualLoop by Raj Kamal
Αντιληφθείτε ότι η καλύτερη λύση μετά από 36 χρόνια επιβολής σας είναι να εκχωρήσετε την εξουσία σε άλλες έτοιμες και έντιμες δυνάμεις το άλλο σας μισό, την αριστερά με δημοκρατία και όραμα. Και η κατάρα της φυλής η διχόνοια και ο συμφεροντολογικός διχασμός να υποχωρήσει συναισθανόμενοι ότι έχετε χρέος προς την Πατρίδα να βρείτε τις καλύτερες δυνάμεις , ίσως ένα αντιμνημονιακό μέτωπο με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ να μας οδηγήσει σε 2-3 τετραετίες στο ξελάσπωμα της βρωμοκατάστασης που μας μπλέξατε. Το στρατήγημα «υπομένω μέχρι να φύγει η Μέρκελ»μεταθέτει το πρόβλημα ζωής στο μέλλον αόριστα και η πολιτική λιτότητας δεν αναιρεί την εδώ προσπάθεια των έντιμων να διορθώσουν και να δημιουργήσουν ανάπτυξη για όλους και όχι για εκείνους που φέρθηκαν τόσο πειρατικά στη ζωή και το βιό σου. Άρα διεκδίκησε και συ μαζί μας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας σε τόπο που να τον ορίζουμε ΕΜΕΙΣ όπως ΦΚΙΆΞΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΣΤΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΛΠ.


4-11-2012

4 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω να υπάρχει δεξιός, μεσαίος ή αριστερός με ίχνος μυαλό που να μην έρθει αμέσως μαζί σου, όταν απαντηθεί η μια ερώτηση που μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει να απαντιέται:

    Που θα βρεθούν τα λεφτά; ακριβώς; λεπτομερώς; Για τους μισθούς αύριο, για τις εισαγωγές αύριο και μεθαύριο, για την αύξηση παραγωγής εγχώρια προς λιγότερες εισαγωγές αντιμεθαύριο;

    Μόλις απαντηθεί η ερώτηση, από την "αριστερά", θα υπάρξει (το λιγότερο) σεβασμός στην θέση της, και θα ακούσουμε. Και μόλις η απάντηση θεμελιωθεί με απτές αποδείξεις που να την στερεώνουν στην σφαίρα της πραγματικότητας και του ρεαλισμού, θα την ψηφίσουν και οι περισσότεροι που ονομάζεις "δεξιούς". Γι αυτό είμαι σίγουρος, όσο αδαής και απομακρυσμένος και να είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γενικές κατευθυντήριες γραμμές στη χθεσινή Αυγή που τη βρίσκεις και στο διαδίκτυο σε 4 σελιδο ενθετο,το επικαιροποιημένο πρόγραμμα. Υπαινίσομαι και στο πόνημα για φοροδιαφυγή, περικοπή δαπανών,αναστολή πληρωμών χρεών και θα μπορούσα να σούγραφα συγκεκριμένα παραδείγματα επί μέρες αλλά ηδη μουφαγε 3 παραγράφους και βιαζομαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Κυβέρνηση Καραμανλή
    •Ν. 3723 ΦΕΚ 250-9 ΔΕΚ 2008 – 28 δις ευρώ
    Κυβέρνηση Παπανδρέου
    •Ν.3845 ΦΕΚ65 6ΜΑΙ 2010 – 15 δις ευρώ
    •Ν. 3864 ΦΕΚ 119 21 ΙΟΥΛ 2010 – 10 δις ευρώ
    •Ν. 3672 ΦΕΚ 148 3 ΣΕΠΤ 2010 – 25 δις ευρώ

    •Ν. 3965 ΦΕΚ 113 18 ΜΑΙ 2011 – 30 δις ευρώ
    •Πρ Νομ Περ. ΦΕΚ 203 14 ΣΕΠΤ 2011- 30 δις ευρώ
    Κυβέρνηση Παπαδήμου
    •Ν. 4031 ΦΕΚ 256 – 9 ΔΕΚ 2011 – 30 δις ευρώ
    Το σύνολο των κρατικών εγγυήσεων που έλαβαν οι ελληνικές τράπεζες ανήλθε στα 168 δις ευρώ. Οντως. Μαζι τα φαγαμε.Χώρια τα πληρώνουμε
    Με την περίφημη δόση άλλα 25 περίπου δις πάνε για ανακεφαλαιοποιηση στις τράπεζες του Σαλλα, Ροτσιλντ, Λάτση και Κωστόπουλου
    Οι ανωτέρω τράπεζες είναι κρατικές γιατι κανένας από τους δοσίλογους που κυβερναν δεν το λένε;. Η είναι το κόλπο γκρόσο και για στάχτη στα μάτια ρωτάτε το Σύριζα που θα βρεί λεφτά.
    Δεν βγαίνει αυτή η πολιτική. Ειναι κλοπή στο κόσμο της εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους! Σήμερα οι ένοχοι για το μνημόνιο είναι οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες!

    Επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου κι εθισμό στο Κουτόχορτο. Ξέχασα ότι...

    Την Τετάρτη έφταιγαν οι Δημόσιοι Υπαλληλοι,

    Την Τρίτη οι Συμβασιούχοι,

    Την Δευτέρα οι Οδηγοί Φορτηγών,

    Την Κυριακή οι Οδηγοί Ταξί,

    Το Σάββατο οι Ναυτικοί,

    Την Παρασκευή οι ΑΜΕΑ.

    και φυσικά και φταίει ο Περιπτεράς, που κακώς βέβαια, δεν κόβει
    απόδειξη 1,50 EURO για τα πατατάκια.

    Αλλά σήμερα έμαθα ότι

    Δεν φταίνε οι Τράπεζες που πήραν
    + 163.000.000.000 EURO (2009-2012)
    + 40.000.000.000 EURO (2012)
    = 203.000.000.000 EURO

    Δεν πταίει η Siemens που της δώρισαν
    2.000.000.000 EURO
    (όσα ψάχνουν να κόψουν απο τις συντάξεις!)

    Δεν πταίει η Hochtief που χρωστάει
    500.000.000 EURO

    Δεν πταίει ο Ακης κι η KMV για τα Υποβρύχια
    2.000.000.000 EURO

    Δεν φταίνε οι Εργολάβοι των Ολυμπιακών Αγώνων
    13.500.000.000 EURO

    Δεν πταίει το Μέγαρο που πήρε
    180.000.000 EURO

    Δεν πταίει ο Σάλας που του Χάρισαν την ΑτΕ
    15.000.000.000 EURO (για 95εκ!)

    Δεν πταίει η "Πράσινη Ανάπτυξη" του ΛΑΓΗΕ με την Τρύπα
    300.000.000 EURO

    Δεν πταίει το PSI που ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ
    110.000.000.000 EURO
    (από Ταμεία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Δήμους)

    Δεν φταίνε οι "Ελληνες" που έστειλαν στην Ελβετία
    23.000.000.000 EURO
    (δεν ενοχλούμε τους γείτονες
    της διπλανής βίλας)

    Δεν φταίνε οι Τόκοι του Μνημονίου, που πήγαν σε Τόκους, που πήγαν σε
    Τοκοχρελύσια, που θα Τοκιστούν στο Μέλλον για λεφτά που έγιναν
    Θαλασσοδάνειο του Μνημονίου.

    Δεν φταίνε οι Εργολάβοι που χρεώνουν σε τιμές χρυσού την πίσσα και
    πλατίνας το χαλίκι των Εθνικών Οδών

    Για ολα πταιει ο μ@λ@κας ο Mητσος που τα εφαγε μαζι με τον παγκαλο...

    Για ολα πταιει ο μ@λ@κας ο Mητσος που δεν αφηνει να τον σφαξουν και
    κατεβαινει στο συνταγμα...

    Για ολα πταιει ο μ@λ@κας ο Mητσος που εργαζεται ακομη και θελει και να
    πληρωθει γι αυτο...

    Για ολα πταιει ο μ@λ@κας ο Mητσος που εργαζεται 8ωρο και προκαλει ανεργια...

    Για ολα πταιω εγω που δεν βλεπω ιδιωτικες υενεδ και σκεπτομαι .... ο μ@λ@κας



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;