Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στο δρόμο για την Ανατροπή στην Καλλιθέα


                                                                    
Δρ Λεωνίδας Αναγνώστου  Ιατρός Βιοπαθολόγος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος



 
Αγαπητοί Φίλοι, ες

 
 Η απόφασή μου να ζητήσω την ψήφο σας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Δ.Κ.Π.Κ. με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βαγγέλη Παπαδάκη , έχει να κάνει κυρίως με την τεράστια ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει μεταξύ των άλλων και την κοινωνία της Καλλιθέας την υποβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας , την έλλειψη πιστώσεων για τα κοινωνικά και προνοιακά προγράμματα απόρροια των μνημονιακών πολιτικών και την περικοπή κατά 60 % των πιστώσεων που επέβαλλε σε αυτά τα προγράμματα ο Καλλικράτης .

 

Έχοντας διατρίψει επί τριάντα χρόνια σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης σαν Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Υγείας και Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνια  Επαγγελματικής Ένωσης   Βιοπαθολόγων έχω αποκτήσει τις εμπειρίες εκείνες που απαιτούνται ώστε η Δημοτική Αρχή που θα προκύψει  με την συμβολή μου να σχεδιάσει λύσεις στα προβλήματα αυτά. Λύσεις που θα επιτευχθούν με την υποστήριξή σας και την συμμετοχή στις αποφάσεις που είναι η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη να ξεπεράσουμε μαζί τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. 

 

Αγωνίζομαι  μαζί με τους συνυποψηφίους μου της ΔΚΠΚ για

  • Μια πόλη καθαρή και υγιή  μια πόλη που όλοι οι πολίτες της θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στην Υγεία , την Παιδεία , τον Πολιτισμό.

  • Μια πόλη που όλοι οι πολίτες της θα έχουν πρόσβαση σε τροφή , νερό , ηλεκτρικό και στέγη.
  • Μια πόλη με πράσινο και χώρους αναψυχής
  • Μια πόλη που πρέπει να ξαναβρεί την παραλία της και τις χρήσεις αυτής
  • Μια πόλη που θα αποκτήσει νέες υποδομές άθλησης
  • Μια πόλη που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της κατά τον πλέον επωφελή και οικονομικό τρόπο.
  • Μια πόλη που όλοι μαζί θα ανατρέψουμε  τα μνημόνια , τις πελατειακές σχέσεις τους περιορισμούς του Καλλικράτη και τις δουλείες που δέχτηκε να υπογράψει η απερχόμενη Διοίκηση σε σύμπραξη με την  αντιπολίτευση και δέσμευσαν την παραλία της Καλλιθέας στις ορέξεις του εφοπλιστικού κεφαλαίου του ιδρύματος Νιάρχου για την εμπορική χρήση της παράλιας μας..

Για την Ανατροπή

                                                  Λεωνίδας Αναγνώστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;